(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Bul maqalada qaraqalpaqstanda xor janrınıń rawajlanıwına úles qosqan belgili xormeyster Ábdijappar Mambetovtıń pedagogikalıq iskerligi hám shákirtlerınıń pikirlerı haqqında sóz etiledı.