(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada zo’ravonlik bilan bog’liq bo’lgan bugungi kundagi holatlar,ularning oldini olishga tezkor hodimlarning o’rni va olib borilayotgan islohotlar,ushbu jinoyatning kriminologik tavsifi,yoritilgan.