(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada biologiya fanini o‘qitishda ilg‘or ta’lim va loyihalash texnologiyasidan foydalanish bo‘yicha uslubiy tavsiyalar yoritilgan bo‘lib, biologiya fani o‘qituvchilar foydalanishi uchun samara beradi.