(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada tarjima turlari va ularning mohiyati, og`zaki va yozma tarjimalar tasnifi tahlil qilindi. Kalit so`zlar : tarjima, og`zaki, yozma, visual, ketma-ket, sinxron, shivirlab, qaydlar.