(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ушбу мақолада Бугунги кунда таржимоннинг лингвистик компетенсиялари, таржимонлик малакаси, ва билим даражалари қай даражада муҳим эканлиги ва олимларнинг бу мавзуга айтган фикрлари муҳокама қилинди Калит сўзлар : компетенция, билим, малака, кўникма, лингвистик компетенция, тушуниш, ифодалаш, қайта яратиш, энциклопедик компетенция