(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada ranglarning bolalar kayfiyatiga ta’siri, ahamiyati va qo‘llanilish maqsadlari yoritilgan hamda tadqiqotlar natijalari umumlashtirilgan. Ranglarning munosabatlari murakkabligi visual illyuzialar misolida ko’rilgan.