(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga oʻyin orqali taʼlim berish texnologiyasi yoritilgan. Shuningdek, boladagi maʼnaviy tasavvurlarning maktabgacha yosh davrida shakllanish jarayonini davrlari keltirilgan.