(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Chegaralar ochilishi va xalqaro aloqalarning kengayishi bilan xorijiy tillarni o‘rgatish metodologiya fanining eng muhim va dolzarb muammolaridan biriga aylanib bormoqda.