(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim usullari haqida keng qamrovli ma’lumotlar keltirilgan. Ta’lim usullari o'quv jarayonida o'quvchilarning bilim va ko'nikmalarini rivojlantirishda qanday rol o'ynishini, ularning afzalliklari va kamchiliklarini tahlil qilingan.