(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada Abu Nasr Farobiyning borliq haqidagi qarashlari shuningdek ta’limiy – axloqiy , jamiyat va axloq haqidagi qarashlari va Forobiyning ijtimoiy va falsafiy qarashlarida, yagona borliq olti bosqichdan iborat bo'lib, ular ayni bir vaqtda barcha mavjud narsalarning ibtidosi sifatida bir-birlari bilan sababiy bog'lanishi batafsil yoritib berilgan .