(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada umumta`lim maktablarida kombinatorika mavzusiga doir masalarni o`quvchilarga tushuntirish metodikasi ko’rsatilgan va kombinatorika mavzusini o’rganishda masala yechish darslarining ahamiyati tahlil qilingan.