(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Abu Rayxon Beruniy olim ilm toliblariga qalbni yomon illatlardan inson o’zi sezishi mumkun bo’lmagan holatlardan, behuda raqobatdan , ochko’zlikdan , shon-shuhratdan saqlanish zarurligini uqtrgan .