(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mustaqil ta’limning maqsad va vazifalari muhokama qilinadi. Mustaqil ta’lim shaxsning o’z bilimlarini mustaqil ravishda rivojlantirish, fikrlash va o’rganish jarayonini boshqarish ko’nikmalarini shakllantirishga qaratilgan. Bu ta’lim shakli shaxsiy va kasbiy rivojlanishda muhim rol o’ynaydi.