(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Huquqiy davlat -qonun va huquqiy hujjatlarning barcha fuqarolargamos kelishi va ularning huquq va erkinliklariga qat’iy rioya qilinishi talab etiladigandavlatdir