(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada hozirgi kunda tasviriy san’at va chizmachilik fanini o’qitishda ishlatiladigan metod va usullar tahlil qilingan. Unda asosan qalamtasvir yo’nalishi obyekt sifatida olingan