(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada neft tayyorlash maskanida texnogen avariya va uning oldini olish imkoniyatlari yoritiladi. Shuningdek, neft tayyorlash tayyorlash maskanida texnogen avariyani oldini olish usullarini takomillashtirish asoslari o’rganiladi.