(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Voleybol texnikasi o‘yinni olib borish uchun zarur bo‘lgan holat va harakat usullari majmuasidan iboratdir. Harakatlar texnikasi turli vaziyatlarda maqsadga muvofiq, samarali harakat qilish bilan baholanadi.Ushbu maqolada voleybolga xos texnik-taktik usullarni samarali ijro etishda holat va harakatlanish ko‘nikmalarining o‘rni to‘g‘risida malumotlar keltirilgan.