(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada tasviriy san’at fanini ingliz tili fani bilan bog’lab o’tish jarayonlari, ranglarning ingliz tilida nomlanishi, tasviriy san’atda ishlatiladigan bo’yoqlarning aralashmasidan hosil bo’ladigan ranglarni alohida ingliz tilidagi nomlari haqida tarjimalar berib yoritiladi