(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolamning mazmuni shundan iboratki, biologiya fanini o’qitish metodikasi biologiya o’quv fanlarining mazmuni, uning o’qitish shakllari, metodlari, vositalarini o’zaro bog’liq holda joriy etish, biologiya o’qitish metodlari va ularning klassifikatsiyasini tashkil etish yo’llari tahlil etilgan.