(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola blokcheyn texnologiyasining kriptovalyuta bozoriga ta'sirini boshqarish uchun zarur bo'lgan tartibga solish choralarini ko'rib chiqadi. Blockchain moliyaviy landshaftni inqilob qilishda davom etar ekan, innovatsiyalar va xavflarni kamaytirish o'rtasida muvozanatni saqlash zarur. Ushbu tadqiqot mavjud adabiyotlarni tahlil qiladi, tartibga solish usullarini taklif qiladi va potentsial natijalarni muhokama qiladi, yanada barqaror va barqaror cryptocurrency bozori uchun xulosalar va takliflarni taklif qiladi.