(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Мақолада машғулот давомида бажарилаган машқларнинг курашчилар организмига таъсири ҳамда юкламанинг катталиги спортчиларнинг иш қобилиятини тиклаш давомийлигини белгилашдаги ўрни ўрганилиб, таҳлил қилинган.