(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: O’rta Osiyo o’simlik va hayvonlarini inson hayotidagi o’rni, ularni saqlab qolish ko’paytirish ayniqsa tabiatda nayob bo’lgan turlarni yo’qolib ketishi oldini olish uchun qaratilgan harakatlarni ko’rish mumkin. Ularni saqlab qo’lishni bir necha yo’llari ko’rsatildi.