(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada adabiyot darslarida qo'llaniladigan asosiy metodlar va ularning ta'siri haqida batafsil ma'lumot beriladi. Bu metodlar, o'quvchilarning adabiy bilimlarini boyitish va ularni badiiy asarlarni yanada chuqurroq anglashga undashda muhim rol o'ynaydi.