(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
АННОТАЦИЯ Ушбу мақола орқали муаллиф ахборот хавфсизлигига қарши жиноятлар терговини ташкил этишни такомиллаштиришни, ахборот хавфсилигига оид халқаро ҳуқуқий ҳужжатларда келтирилган моддаларни, Ўзбекистон Республикаси қонунчилигидан моддаларни кўрсатиб ўтган.