МАЛАКАЛИ ЎҚИТУВЧИЛАРИГА БЎЛГАН ТАЛАБ ВА БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАР КОМПЕТЕНТЛИГИНИ ОШИРИШ УСУЛЛАРИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация. Ушбу мақолада моҳир, етакчи педагог даражасини эгаллаш, ўқитувчиларнинг билим салоҳиятлари, ўз-ўзини тарбиялаш усуллари ҳамда бўлажак ўқитувчиларни тайёрлашда уларнинг тутган роли, мустақил таълимни ташкил этишда уларнинг аҳамияти ёритиб берилган.