ZAMONAVIY HAMSHIRALIK ISHIDA BEMORLARNI PARVARISH QILISHNING INDIVIDUAL YONDASHUVLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy hamshiralik ishida bemorlarni parvarish qilishda individual yondashuvning ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Har bir bemorning sog‘lig‘i, psixologik holati, va individual ehtiyojlari o‘ziga xosdir, shuning uchun parvarishning individual yondashuvi ularning sog‘ayish jarayoniga sezilarli darajada ijobiy ta'sir ko‘rsatishi mumkin. Maqola, shuningdek, bemorlarga parvarish ko‘rsatishda individual yondashuvni tatbiq etishning asosiy usullari va amaliy misollarini o‘z ichiga oladi.