TALABALARDA KASBGA YO‘NALTIRILGAN MULOQOT KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDA INTEGRATIV YONDASHUVNING AHAMIYATI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Til, madaniy va kasbiy tayyorgarlikning turli jihatlarini imkon qadar uyg‘unlashitilsa, chet tilida kasbiy muloqot ko‘nikmalarini samarali rivojlantirishga erishiladi. Mazkur maqolada integral yondashuv ta’lim mazmunining turli tarkibiy qismlarini, ta’lim sohalari va muassasalarini, shuningdek, ta’lim jarayoni sub’ektlarini birlashtirish jarayoni sifatida namoyon bo‘lishi hamda ushbu yondashuvning chet tilini kasbga yo‘naltirib o‘qitish jarayonida asosiy omillardan biri bo‘lib xizmat qilishi haqida so‘z boradi.