YUQORI MUSTAHKAMLIKDAGI CHO‘YAN ISHLAB CHIQARISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Yuqori mustahkamlikdagi cho‘yan ishlab chiqarish texnologiyalar o‘rganildi. Shuningdek, bugungi kunda sanoatda sifatli choʻyan mahsulotlarini ishlab chiqarish juda muhim hisoblanadi. Buning asosiy sababi choʻyan mahsulotlari poʻlatga nisbatan quyib olish oson va oquvchanligi yaxshiligi bilan ajrajib turadi.