G’AZNACHILIKDA DAVLAT MOLIYAVIY NAZORAT BOSHQARUVINI TAKOMILLASHTISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
G’aznachilik tizimi davlat moliyaviy resurslarini samarali boshqarish va nazorat qilishda muhim o‘rin tutadi. Bugungi kunda davlat moliyaviy nazoratini yanada takomillashtirish masalasi dolzarb bo‘lib, iqtisodiy barqarorlikni ta’minlashda muhim ahamiyat kasb etadi.