OLIY TA'LIM MUASSASALARIDA TYUTORLIK FAOLIYATINI SAMARALI BOSHQARISH: YANGI YONDASHUVLAR VA ULARNING TA'LIM SIFATIGA TA'SIRI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Kirish- Tyutorlik faoliyatining oliy ta'lim muassasalaridagi roli va ahamiyati.- Tyutorlik faoliyatini samarali boshqarishning zaruriyati va ta'lim sifatiga ta'siri.Tyutorlik Faoliyatining Yangi YondashuvlariTyutorlik Tushunchasi va Vazifalari