TAKRORIY EKIN SIFATIDA MOSHNI YETISHTIRISHDA SUG‘ORISH TARTIBLARINING DON HOSILDORLIGIGA TA’SIRI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Buxoro viloyatining o’tloqi-alliyuvial tuproqlari sharoitida takoriy ekin sifatida moshning “Marjon” va “Durdona” navlarini turli sug’orish tartiblarida sug’orilganda, moshning don hosiliga ta’siri bayon qilingan.