JAHONDA RANGLI ASFALT -BETON VA POLIMER MODIFIKATOR QOʻLLANILISHI BOʻYICHA TADQIQOTLAR TAHLILI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya. Ushbu maqolada rangli asfalt-beton qoplamalari va ularni modifikatsiyalash bo’yicha tadqiqotlar tahlil qilingan. Raangli asfalt-beton va modifikatorlar uchun qo’llanilgan materiallar haqida ma’lumitlar berilgan.