O’QUVCHILARNI SINFDAN TASHQARI DARSLARIDA TARIXIY SHAXSLARNI O’RGANISHNING PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya: Taʼlim-tarbiya jarayonidagi innovatsiyalar, ilgʼor pedagogik texnologiyalar, yangiliklar, dars oʼtishning interfaol usullari oʼz-oʼzidan taʼlimga kirib kelmaydi. Demak,oʼqituvchidan bilim, ijodiy mehnat va kasb mahorati talab qilinadi. Chunki oʼqituvchi faoliyati yangilanmasa taʼlimda samaradorlikka erishib boʼlmaydi.