SURXONDARYO TUPROQ IQLIM SHAROITIDA ITBURUN NAMATAGI (R. CANINA) NI YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada itburun namatakgi haqida va uni o'stirishda xususiyatlari haqida to'liqligicha ma'lumot berilgan.