O‘QUVCHILARNIING MULOQOTGA KIRISHISH JARAYONIDA EMOTSIONAL INTELLEKTNING O‘RNI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada san`at yo`nalishida ta`lim oluvchi o`quvchilarning muloqot qobiliyatini shakllantirishda emotsional intelektning ahamiyati o`rganilgan. Shuningdek hissiyotlarni samarali boshqarish, va hissiyotlar muloqotni rivojlantirishdagi ahamiyati ko`rib chiqilgan. Ijodiy sohada nafaqat badiiy rivojlanish balki professional munosabatlarni rivojlantirishda emotsional intellektningning muhim rolini ta`kidlab o`tilgan.