BANK SEKTORDA TAVAKKALCHILIKLARNI BOSHQARISH METODOLOGIYASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
KirishSo‘nggi yillarda mamlakatimizda barcha sohalarda bo‘lgani kabi tavakkalchiliklarni boshqarish yo‘nalishida ham ko‘pgina o‘zgarishlar amalga oshirilmoqda.