EFFICACY OF TADALAFIL 5MG TREATMENT ON THE PREMATURE EJACULATION AND ERECTILE DYSFUNCTION (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Pharmaceutical form: coated tablets Contents: active substance: tadalafil - 20 mg. excipients: lactose, corn starch, sodium lauryl sulfate, isopropyl alcohol, povidone K-30, Aerosil, talc, croscarmellose sodium, magnesium stearate.