PYTHON DASTURLASH TILI VA UNING IMKONIYATLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Python dasturlash tili va uning imkoniyatlarini o‘rganish va qo‘llashning soddaligi, mukammal kutubxonalarning mavjudligi, Pythonda ma’lumot turlari, Pythonda o‘zgaruvchilarni tasniflash, Pythonda xatoliklar bilan ishlash, Python dasturlash tili kutubxonasi haqida batafsil bayon etilgan.