BANK SAMARADORLIGINI BAHOLASH INDIKATIRLARINI TAKOMILLASHTIRISH. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bank samaradorligi va uni baholashda indikatirlarni takomillashtirish borasida fikr va mulohazalar keltirilgan.