МОЛИЯ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИНГ СУҒУРТА БОЗОРИ РИВОЖЛАНИШИГА ТАЪСИРИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Миллий молия бозорига янги технологияларнинг кириб келиши, соҳани рақамлаштирилиши унинг барча сегментларини қамраб олди, жумладан суғурта соҳасини ҳам.