SPORT ESTETIKASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA Mazkur maqola jismoniy tarbiya va sportda estetikaning mohiyati borasida fikrlar keltirilgan bo‘lib, unda estetik tarbiya jismoniy tarbiya va sport sohasi bilan hamohang tarzda shaxs ongida shakllantirishga yo‘naltirilgan izohlar berilgan.Sport estetikasining yoshlar ongida qanday shakllanishi va uni rivojlantirishning usullar haqida ham fikrlar keltirilgan. Sport estetikasi haqida olimlarning dunyoqarashlari va nazariyasi ham koʻrishingiz mumkin.