OʻQUVCHILARIDA BILISH JARAYONLARINING RIVOJLANISHI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya Maqolamizda kichik maktab yoshi o’quvchilarida bilish jarayonining o’sish xususiyatlari haqida atroflicha tahliliy ma’lumatlar berildi. Shuningdek, xotirani rivojlantirishga va shakllantirishga oid mulohazalar qilindi. Xotiraning rivojlanishida yosh masalasi muhim ko’rsatkich ekanligi dalillar asosida isbotrlanishga harakat qilindi.