TELEKOMMUNIKATSIYA TARMOQLARIDA BULUTLI HISOBLASHLARDAN SAMARALI FOYDALANISH. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Bulutli hisoblash telekommunikatsiya sanoatida o'yinni o'zgartiruvchi vosita sifatida paydo bo'ldi va tarmoq operatorlari uchun xizmatlarni yaxshilash, samaradorlikni oshirish va innovatsiyalarni rivojlantirish uchun keng ko'lamli imtiyozlar va imkoniyatlarni taklif qildi. Ushbu maqolada biz telekommunikatsiya tarmoqlarida bulutli hisoblashdan samarali foydalanish va u aloqa xizmatlarini yetkazib berish va boshqarish usullarini qanday o'zgartirayotganini o'rganamiz.