TELEKOMMUNIKATSIYADA VIRTUAL VA KENGAYTIRILGAN HAQIQAT TEXNOLOGIYALARI. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Virtual haqiqat va kengaytirilgan haqiqat texnologiyalari mijozlar tajribasini yaxshilash, operatsion samaradorlikni oshirish va biznes o'sishini rag'batlantirish uchun innovatsion yechimlarni taklif qilish orqali telekommunikatsiya sanoatida inqilob qildi. Ushbu maqolada biz Virtual haqiqat va kengaytirilgan haqiqat texnologiyalarining telekommunikatsiyalarga ta'siri va ular kompaniyalarning mijozlar bilan o'zaro munosabati va xizmatlarni taqdim etish usullarini qanday o'zgartirayotganini o'rganamiz.