ALOQA TARMOQLARINI RIVOJLANTIRISHDA SUN’IY INTELLEKTNING O‘RNI VA TA’SIRI. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola sun'iy intellektning aloqa tarmoqlarini rivojlantirishdagi hal qiluvchi roli va ta'sirini o'rganadi, sun’iy intellektning tarmoq boshqaruvi, operatsiyalari va foydalanuvchi tajribasiga o'zgartiruvchi ta'sirini ta'kidlaydi. Sun'iy intellekt rivojlanishda davom etar ekan, uning aloqa tarmoqlariga integratsiyasi yangi imkoniyatlarni ochishga, samaradorlikni oshirishga yordam beradi.