RUHIY HOLATI YOMONLASHGAN BOLALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ruhiy rivojlanishi sustlashgan bolalar tafakkurini xususiyatlari, o’zi xosligi, turlari bu tafakkur orqali ularni aqli zaiflikdan ajrata olishga yordam berishi. Ruhiy rivojlanishi sustlashgan bollarni turlari haqida fikrlar yuritilgan.