SUN'IY INTELLEKT VA TEXNOLOGIK RIVOJLANISH: INSONIYATNING YANGI UFQLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Sun'iy intellekt (SI) va texnologik rivojlanish bugungi kundagi eng muhim va qiziqarli mavzulardan biridir. Ushbu maqolada sun'iy intellektning rivojlanishi, uning kundalik hayotimizga ta'siri, kelajakdagi imkoniyatlari va ehtimoliy xavflari haqida so'z yuritiladi. Maqola faktlar, dalillar va qiziqarli statistikalar bilan boyitilgan.