XORAZM VILOYATI SHAROITIDA NOK KO‘CHATLARINI YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Nok ko‘chatlarini urug’idan ekib ko‘paytiriladi bu asason o’simlikning o’sib rivojlanishiga ekish sxemasi va payvandtaglarni ta’sirini o‘rganiladi.