OTA LEKSIKASINING XALQ TOPISHMOQLARIDA IFODALANISHI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ota konseptining leksik-semantik qolipi hadislar, topishmoqlardagi tushunchalar kesimida ishlab chiqilib, tahlilga tortilgan topishmoqlarda ota konseptining milliy-madaniy xususiyatlari o‘rganilgan.