INKLYUZIV TA’LIM TEXNOLOGIYASINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim texnologiyasining o‘ziga xos xususiyatlari nazariy jihatdan tahlil qilingan.